Zonwering

Zonwering is er in allerlei soorten en maten, van functionele verticale screens tot de welbekende horizontale knikarmschermen waar je lekker onder kunt zitten. Voor de juiste oplossing bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren en plaatsen uw wens op reeds bestaande kozijnen en uiteraard kunt u bij aanschaf van nieuwe kozijnen direct de zonwering mee laten nemen.

De zonwering van Zwalu Windows is, net als onze kozijnen, van hoogstaande kwaliteit. Voor u geen zorgen m.b.t. het opmeten van uw kozijnen of nazorg en onderhoud, Zwalu Windows meet voor u alles op en voorziet u van deskundig advies over het klein onderhoud aan uw zonwering.

Bekijk ons assortiment van zonwering en neem contact met ons op of vraag direct uw offerte aan.

Screens

Dit scherm is de perfecte oplossing voor situaties waar ruimte ontbreekt. Het binnenvallend zonlicht wordt tot 84% gefilterd, omdat het glasvezeldoek een “open” geweven structuur heeft is een doorkijk van binnen naar buiten mogelijk. Het scherm is niet wind- en klimaatgevoelig waardoor het risico bij vaak afwezig zijn van de verbruiker klein is. Het frame is standaard uitgevoerd in geanodiseerd aluminium en Ral 9001 en kan daarnaast in iedere gewenst Ralkleur worden gemoffeld en is er voor ieder raam een passende maat.

Kap – 80mm

Deze kap kan toegepast worden bij een maximale hoogte van 2400 mm en minimale breedte voor de prijsberekening is 1000 mm. Het is natuurlijk mogelijk om de screen smaller te bestellen. De constructie van screens is dusdanig, dat alleen de geleiders d.m.v. schroeven gemonteerd worden. Aan de zijschotten van de bovenbak zitten pootjes die dan in deze geleiders vallen. Het doek dat wordt toegepast bij screens is glasvezeldoek. Het voordeel hiervan is, dat u overdag wel naar buiten kunt kijken, maar een voorbijganger kan niet bij u naar binnen kijken.

Dit type kap is leverbaar in 2 uitvoeringen, een afgeschuinde voorkap of een ronde voorkap. Door het toepassen van een grotere kap, is het mogelijk de screen te monteren voor bredere en hogere ramen. Voor de bediening kunt u zowel uit handbediend als elektrisch kiezen.

Uitvalschermen

Dit is een veel toegepast scherm waarbij geen vrije doorloop onder het scherm gewenst is, het geeft een perfecte bescherming tegen zonlicht en zonnewarmte. Door gebruik te maken van windvaste armen is dit scherm tegen redelijke windinvloeden bestand. Door de tegendruk van de veren wordt voorkomen dat het scherm opwaait. Het frame is uitgevoerd in geanodiseerd aluminium en kan daarnaast in iedere gewenste Ralkleur worden gemoffeld, ook is er voor elk raam een passende maat leverbaar.

Cassette uitvalscherm 90

Door de sluitende voorlijst wordt het doek beter beschermd tegen water en vuil dan bij type Extra. Ook dit scherm is door haar uitstraling niet dominerend boven een raam.

Dit type is leverbaar met een afgeschuinde en halfronde voorlijst. Het cassette uitvalscherm 90 is leverbaar in een breedte van maximaal 4000 mm en kan zowel handbediend als elektrisch worden geleverd, eventueel uitgebreid met een afstandbediening en/of zon-windautomaat.

Knikarmschermen

Het ideale scherm met fraaie vormgeving gecombineerd met optimale leefruimte. Door de vrijdragende constructie van de armen zijn geen hinderlijke steunen aanwezig, waardoor een vrije doorloop onder het scherm ontstaat. De doorloophoogte kan desgewenst versteld worden, zodat het volledig aan uw wensen voldoet.

2B Presto en Staccato

De toepassing van het scherm type knik 2B heeft het voordeel dat de kap betrekkelijk klein is. Doordat de voorbuis te verstellen is, kan de opening tussen voorbuis en kap tot een minimum beperkt blijven.

Het frame is uitgevoerd in geanodiseerd aluminium en kan daarnaast in iedere gewenst Ralkleur worden gemoffeld. Type Presto staat voor standaard kleuren en standaard maten. Bij het type Staccato kan alles naar wens worden gemaakt. Beide types kunnen zowel met slingerstang als elektrisch geleverd worden.

Rolluiken

Rolluiken leveren een bijdrage aan de energiebesparing, in de winter werkt het isolerend en blijft het warmer in de ruimtes en in de zomermaanden is de betreffende ruimte een stuk koeler dan zonder rolluik. Tevens maakt u het inbrekers lastiger uw woning binnen te komen.

Rolluiken zijn leverbaar in diverse kleuren. Ook kunt u voor de bediening kiezen uit diverse mogelijkheden, zowel handbediend als elektrisch.