Montage van uw kozijnen

ZwaLu Windows beschikt over professionele en ervaren montage-servicemedewerkers. Deze montage medewerkers hebben veel kennis van het plaatsen van kunststof en aluminium kozijnen. Op een van te voren ingeplande datum zullen de monteurs de bestelde producten bij u komen plaatsen. Bij aankomst zullen de monteurs eerst samen met u overleggen wat de werkvolgorde gaat worden.
Als eerste gaan ze de bestaande houten kozijnen en het glas verwijderden. Dit alles gebeurt natuurlijk met heel veel zorg en nauwkeurigheid, zodat er geen beschadigingen optreden. Dan worden de nieuwe kozijnen in het gat geplaatst en waterpas gesteld. Met behulp van speciale schroeven worden de kunststof kozijnen op hun plaats geschroefd. Na controle worden de kozijnen verder afgemonteerd. Nu kunnen de draaiende delen afgehangen worden en het islolatieglas kan worden geplaatst. De gemonteerde kunststof kozijnen worden na montage nog eens grondig gecontroleerd.

Voor de afwerking aan de binnenzijde maken wij gebruik van geplastificeerd MDF plinten of gegronde plinten, het aanbrengen van een nieuwe vensterbank, maakt de binnen afwerking in zijn geheel af. Als de montage en de afwerking gereed zijn zal één van de monteurs het werk nog eens grondig controleren om vervolgens samen met u het werk te inspecteren en definitief opleveren.

Montage-Zwaluwindows