Kunststof Hefschuifdeuren

Thuis is de plek waar u vrij en helemaal uzelf kunt zijn. De Kunststof Hefschuifdeuren versterken uw gevoel van veiligheid en vrijheid en bieden extra comfort. U kunt genieten van een ongestoord uitzicht. Ondertussen bent u beschermd tegen wind, regen en ongenode gasten. Bovendien kunt u elke woonwens realiseren. Wilt u de tuin met uw woonkamer verbinden? Of geeft u de voorkeur aan veel glas voor extra licht? Haal gewoon de natuur naar binnen en maak uw woonwensen waar. Want met deze hefschuifdeuren zijn er geen belemmeringen meer.

De Kunststof Hefschuifdeuren hebben echter nog meer te bieden. De profielen zijn buitengewoon stabiel en bieden de zekerheid van en lange levensduur. Dankzij de toepassing van innovatieve isolatietechniek realiseert u bovendien een ongekende energiebesparing.

Ongekende keuze in kleuren

Onze hefschuifdeuren zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren, met of zonder houtnerf folie. Speciaal voor oudere woningen die hun karakteristieke uitstraling moeten behouden, zijn er de monumentale kleuren groen en blauw. U kunt dus altijd de kleur uitkiezen die bij uw woning past.

Ook is een combinatie van verschillende kleuren mogelijk.